7 minuter Podcast med Sveriges Radio. Hur hade du förberett dig?

Detta är en artikel som jag har publicerat på en annan sida. Men helt klart värt att publicera här också på min egen blogg.

Lite av en dröm blev förverkligad under november 2015. Dock är den stora drömmen TV. Men det får nog vänta! 😉
Någon! Fortfarande en okänd människa gjorde en ‘headhunting’ på mig. Med direktsändning i radio satt jag med Radio Gotland och gav en kort historia om mig, min familj och företagarlivet på Gotland.

Radio Gotland tyckte det lät som ett spännande inslag med en berättelse av mig, om mig (med livets bagage) och som träffat den stora kärleken på en ö.
Flyttade till Gotland 2011 och dessutom startade eget företag. Från att ha varit anställd hela mitt arbetsliv och egengliten med en handvändning, flyttar från fastlandet (Nynäshamn) till ön Gotland.

En liten variant av  ‘Här är ditt liv’ med Lasse Holmqvist. Kanske inte många från dagens ‘yngre’ generation efter min generation som kommer ihåg den tv-profilen.
Inte så konstigt med tanke på  att detta var en tv-show under 80-90’talet. Men direktsänd radio duger alldeles lagom för mig. I alla fall nu som gröngöling inom media.

Lyssna på intervjun. När jag lyssnar nu så här i efterhand känns det otroligt pinsamt. Men som sagt. Min allra först radiosändning.