Satt igår kväll lite spontant och gick igenom listan med memoarer till boken.

ANNONS

Fick uppleva känslan av hur kul det kan vara att gå tillbaka i tiden bland sina memoarer och bara göra ett stickprov, öppna dokumentet MS Word och läsa en text från sommaren 2015.

Citat:

 Det svåra med det enkla – att sluta.

Uppfriskande rus på något vis, men ändå jobbigt. Är när jag får en idé. Om än 3-4st idéer inom loppet av en timme eller två.

Jag har lovat mig själv att skriva ner tankarna från mitt huvud när det faller in. Oavsett om det är något bra eller mindre bra som underlag till mina memoarer, min kommande bok som är en självbiografi.  Så jag skriver ner och sparar så fort jag kan. För tankarna kan verkligen i farten av 180 ibland.

Ikväll har jag förutom, att skriva om (gör om gör rätt) av 2st fakturor till en kund till mitt företag, även haft en givande pratstund med farsgubben. Vi stod i garaget och diskuterade hans senaste uppfinning.

Jag är ganska trött i sinnet. Förmodligen kommer jag känna mig förbaskat trött när jag väl lagt mig i sängen för natten och först då känner i hela kroppen, och inser att jag skulle lagt mig för ca 2h sedan.  Klockan är just nu ca 2330.  Alldeles för sent med tanke på mina arbetstider och När jag går upp.

Som kommer dom andra tankarna – Ska sluta, ska sluta. Ska inte mer nu. Retar en röst i huvudet otaliga gånger. Ändå! Så sitter jag här vid datorn just nu och knackar ner för fullt mina tankar jag har. Moment 22.

huvudbry ADHD

VARFÖR, fungerar jag så här? …  somliga skulle misstänka och kalla det för ADHD. Framför allt min psykolog. Eller som man idag skall uttrycka det,, mitt samtalsstöd. Men det behöver det inte vara. Kan lika gärna vara ADD eller absolut ingen diagnos alls. Utan endast resultatet av en tungt övertrött person med ett företagsliv.

Sitter just nu när jag skriver denna rad och funderar ut titeln till denna text. Undrar vad jag skall skriva. Vad jag kommer skriva. Och hur jag själv kommer reagera på titeln i morgon efter jobbet när jag sätter mig vid datorn och lusläser texten för att spara den.

Näh!  Nu lägger jag ner.  Tack och adjö för idag. Eller rättare sagt, tack och god natt.


Så löd texten. Rätt kul att glömma bort det skrivna och ta fram det igen. Även om det kanske inte är någon märkvärdig text om något speciellt. Kan jag tycka.

Signatur