Vem du än egentligen frågar. Oavsett kön, oavsett uppväxt, livsstil och miljö. Så kan du vara ganska säker att personen någon gång funderat på att skriva en bok. Men om Vad boken skall handla om? Det är den största frågan.

Själv har jag kommit så pass långt att jag ganska säkert kommit fram till Vad för titel min bok eller mina böcker skall ha få. Mina titlar kan du se nedan.

 

“Självförtroende! Eller ett rent jävla skådespeleri”.

Varför just den titeln? Har jag nog inget riktigt bra svar på idag! Men det är första titeln som dök upp i huvudet för antal år sedan när jag satt å klura på en bra titel till min första bok. Min andra titel föddes ungefär 5-10 år senare. En stark personlighet. Memoarer till den boken arbetar jag sporadiskt på sedan flera år tillbaka. Kanske helt enkelt behöver vända på ordningen av bokrelease.

“En stark personlighet”.

 

En stark personlighet. Den titeln har nog vuxit fram tack vare mina livshändelser, milstolpar och den person jag är idag.

Men för att få en bra start i skrivandet och lyckas komma igång alls med texter och innehåll till bok, oavsett val av bok. Så skriver jag sedan länge tillbaka texter (memoarer). Korta som långa meningar av egentligen ingenting till alla möjliga tankar som poppar upp i huvudet. Oavsett plats.
Det sägs och jag har även personligen fått höra från andra författare, att det är en av den bästa metoden
för att lägga grunden till att skapa en egen bok.

 

Vad skulle din bok heta?

Nedan följer några länkar till webbsidor, webbtjänster som enkelt erbjuder dig att börja skapa din första bok online. Jag har själv inte använt alla tjänsterna. Men har varit inne på samtliga och kikat lite. Håll till godo.

VULKAN MEDIA
Gör din egen bok – gör böcker enkelt och billigt med Vulkan.

SOLENTO
Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook).

GE UT BÖCKER
En länk med mycket bra information. Den som vill ge ut egna eller andras böcker kan försöka få ut dem via
ett förlag eller starta ett eget förlag. Källa:
verksamt.se