Att skriva en bok. Vem du än egentligen frågar. Oavsett kön, oavsett uppväxt,

livsstil och miljö. Så kan du vara till 99% säker att denne någon gång funderat på att skriva en bok. Men vad boken skall handla om? Det är nog den största frågan.

Själv har jag kommit så pass långt att jag ganska säkert kommit fram till Vad för titel min eller mina böcker skall ha få. Se nedan- Varför just den titeln? Ingen aning! Men orden bara poppade upp en dag.

Första titeln som dök upp i huvudet för antal år sedan. Jag var nog i 30-års åldern:

“Självförtroende! Eller ett rent jävla skådespeleri”.

Min andra titel föddes ungefär 5-10 år senare.

“En stark personlighet”.

Bok - En stark personlighet

Den sistnämnda titeln har nog vuxit fram tack vare mina livshändelser, milstolpar och för den person jag är idag.

Men för att komma någon vart, oavsett val av bok. Så skriver jag texter. Av egentligen ingenting till allt möjligt skit med text som popar up i huvudet. Det sägs vara den bästa metoden för att lägga grunden till att skapa en bok. Bara känslan av att försöka skapa en egen bok är total. I alla fall för mig. Och bara den känslan räcker till tillräckligt, för att då och då, oavsett stund, sitta och skriva ner en hel del massa skit som poppar upp i huvudet för att lägga till samlingen och tänka tanken att- Detta blir någon gång, en bok.

 

Ge mig din kommentar. Har du någon gång funderat på att skriva en bok?
Om vad? Ditt liv? Din hobby? Ditt första husbygge? Ditt bilprojekt?