Inlägg på den här bloggen varierar väldigt mycket och kommer innehålla allt mellan himmel och jord. Oavsett plats på jorden eller vart i livet jag befinner mig, så kommer jag bjuda på innehåll som kommer från en personen stark personlighet. Som en idéspruta, bred fantasi och kreativitet.

Lite jag som person – Oavsett riktning, oavsett vägval, så behöver det inte hända speciellt mycket i min vardag, till att det kan hända hur mycket knasigt och otroligt som helst. Vardagliga ting till speciella situationer som kan vända upp och ner på hela tillvaron.

En blogg’n vlogg som jag med tiden kommer fylla med det mesta. Allt ifrån roliga, konstiga ämnen och livssituationer, till mer seriöst innehåll. Du hittar även mitt företag som jag har som bisyssla. Hemsidebyggen i WordPress, arbete med sociala medier, allmän IT och säkerhet på Företagsbloggen.se

Varför en blogg?
Vad kan vara bättre än en blogg när man ibland fantiserar om att kunna arbeta som  skribent för en tidning. Men oftast vill arbeta med så mycket annat.

Min första radiointervju med SR Radio Gotland. Känslan var total. LYSSNA!